Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: Amsterdam Release
    • Fix Version/s: Amsterdam Release
    • Labels:
    • Environment:

      Integration lab

      Description

      First I ran robot demo.sh init (which creates a customer and services, then distribute the models ) and it ran successfully.

      Then I did POST request to: http://10.12.25.105:8080/ecomp/mso/infra/serviceInstances/v4

      With request body:

      {"requestDetails":{"requestInfo":{"instanceName":"ofirtest2","source":"VID","suppressRollback":false,"requestorId":"demo"},"modelInfo":{"modelType":"service","modelInvariantId":"5e045c2a-9a35-4e80-ba71-d06f7d4aa5cc","modelVersionId":"8a67cea6-237e-46b4-8a10-13d1848357c4","modelName":"06aa6191-28c0-47ff-bc51","modelVersion":"1.0"},"requestParameters":{"userParams":[],"subscriptionServiceType":"vLB","aLaCarte":true},"subscriberInfo":{"globalSubscriberId":"Demonstration"}}}

      The response was:

      {
      "requestReferences": {
      "instanceId": "80e2180a-1d85-4c85-8ce4-e6243c297a9e",
      "requestId": "88f116e8-e66a-41d9-8fb4-76586f69b2df"
      }
      }

       

      Then GET request to: http://10.12.25.105:8080/ecomp/mso/infra/orchestrationRequests/v4/88f116e8-e66a-41d9-8fb4-76586f69b2df

      and the response was:

      {
      "request": {
      "requestId": "88f116e8-e66a-41d9-8fb4-76586f69b2df",
      "startTime": "Mon, 23 Oct 2017 08:26:15 GMT",
      "requestScope": "service",
      "requestType": "createInstance",
      "requestDetails": {
      "modelInfo": {
      "modelInvariantId": "5e045c2a-9a35-4e80-ba71-d06f7d4aa5cc",
      "modelType": "service",
      "modelName": "06aa6191-28c0-47ff-bc51",
      "modelVersion": "1.0",
      "modelVersionId": "8a67cea6-237e-46b4-8a10-13d1848357c4"
      },
      "requestInfo": {
      "source": "VID",
      "instanceName": "ofirtest2",
      "suppressRollback": false,
      "requestorId": "demo"
      },
      "subscriberInfo": {
      "globalSubscriberId": "Demonstration"
      },
      "requestParameters": {
      "subscriptionServiceType": "vLB",
      "aLaCarte": true,
      "autoBuildVfModules": false,
      "cascadeDelete": false,
      "usePreload": true,
      "rebuildVolumeGroups": false
      }
      },
      "instanceReferences": {
      "serviceInstanceName": "ofirtest2",
      "requestorId": "demo"
      },
      "requestStatus": {
      "requestState": "FAILED",
      "statusMessage": "SVC3001Resource not found for %1 using id %2 (msg=%3) (ec=%4)PUTbusiness/customers/customer/Demonstration/service-subscriptions/service-subscription/vLB/service-instances/service-instance/80e2180a-1d85-4c85-8ce4-e6243c297a9eNode Not Found:object located at service-design-and-creation/models/model/5e045c2a-9a35-4e80-ba71-d06f7d4aa5cc/model-vers/model-ver/8a67cea6-237e-46b4-8a10-13d1848357c4#model-version not foundERR.5.4.6114",
      "percentProgress": 100,
      "finishTime": "Mon, 23 Oct 2017 08:26:16 GMT"
      }
      }
      }

       

      Meaning the instantiation failed because A&AI can't find the service.

        Attachments

          Issue Links

          No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

            Activity

              People

              • Assignee:
                jimmydot James Forsyth
                Reporter:
                os0695 Ofir Sonsino
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                6 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: